Connect with us

Actual

Drumurile naționale de pe raza DRDP Constanța, deschise traficului rutier

Published

on

drum inzapezit

Astăzi, la ora 14.00, ca urmare a intervenției drumarilor, sunt deschise circulației toate drumurile naționale de pe raza de administrare a D.R.D.P. Constanța.

Potrivit Biroului de presă al DRDP Constanța, în intervalul orar 5.00 – 12.00, s-a patrulat cu 115 autoutilaje și s-au răspândit 647 tone de sare și 10.800 litri de clorură de calciu.

Persistă viscolul la sol pe anumite sectoare de drumuri naționale, ceea ce îngreunează intervențiile drumarilor, pentru că vântul puternic aduce zăpada înapoi pe carosabil. Este viscol la sol în județele:

  • Constanța, pe DN 38, între Negru Vodă și Vama Veche și pe mai multe sectoare ale DN 3,
  • Tulcea, pe drumurile naționale DN 22A (zona loc. Topolog-Saraiu) și pe DN 22D (zona loc. Măcin și Atmagea);
  • Ialomița, pe DN 2C (zona loc. Tovărășia – Nicolești);
  • Călărași, pe DN 3A;
  • Brăila, pe DN 2B și pe DN 22.

”Din cauza viscolului, se mențin restricții de tonaj la 3,5 tone pe DN 2B, între km 40-103 și la 7,5 tone, pe DN 22, între km 30-78.

Vă rugăm să circulați cu atenție și să nu porniți la drum decât dacă aveți autovehiculele echipate în mod corespunzător pentru condiții de iarnă!”, au precizat reprezentanții DRDP Constanța.

Foto: DRDP Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!