Connect with us

Actual

Bărbat cercetat în Italia pentru omor, prins în Constanța

Published

on

La data de 22 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 53 de ani, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile italiene.

”Bărbatul este cercetat de autoritățile judiciare din Italia pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și infracțiunea prevăzută de art. 10, alin. 1, coroborată cu art. 12 din Legea 191/2002 (infracțiune la regimul transportului naval).”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța în vederea arestării preventive. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!