Connect with us

Actual

Bărbat din Techirghiol, reținut pentru furturi prin metoda ”împrietenirea”

Published

on

Un bărbat din Techirghiol a fost reținut pentru furturi prin metoda ”împrietenirea”.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în două dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de furt, polițiști din cadrul Poliției orașului Techirghiol au identificat un bărbat, de 60 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 8 noiembrie 2020, respectiv 21 martie 2021, acesta le-ar fi sustras persoanelor vătămate, prin metoda „împrietenirea”, portofelele în care se aflau 200 de lei, respectiv 2.700 de lei.

Prejudiciul de 2.700 de lei a fost recuperat și predat părții vătămate.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!