Conecteaza-te cu noi

Actual

Bărbat condamnat la închisoare pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor, depistat în PTF Negru Vodă

Published

on

Polițiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat într-un autoturism, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean român pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către autoritățile române.

Potrivit Biroului de presă al Gărzii de Coastă, în data de 13 octombrie a.c, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, pe sensul de ieșire din țară, au efectuat controlul asupra unui autoturism în care se afla un cetățean român în vârstă de 41 de ani.

Astfel, în urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au descoperit faptul că pe numele acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către Tribunalul Constanța, pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.

”Ca urmare a celor constatate, a fost luată măsura întreruperii călătoriei persoanei respective, care a fost predată unei echipe din cadrul IPJ Constanța.”, a precizat Andrei Ene, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions