Conecteaza-te cu noi

Actual

Substanțe psihoactive, descoperite în două autoturisme oprite noaptea trecută de polițiștii constănțeni

Published

on

droguri municipiul constanta

În noaptea de 15 spre 16 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au oprit în trafic două autoturisme. În urma efectuării controlului vehiculelor, în interiorul acestora au fost descoperite substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Astfel, la data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 1.45, polițiștii Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism care se deplasa haotic pe strada Prelungirea Meșterul Manole.

La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 33 de ani.

În urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Advertisement

În urma efectuării controlului vehiculului, în autoturism au fost descoperite 3 plicuri ce conțineau o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Ulterior, la data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 2.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism care se deplasa pe strada strada Baba Novac.

La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 36 de ani.

În urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

”Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Advertisement

În urma efectuării controlului vehiculului, în autoturism au fost identificate 8 pachete din staniol, ce conțineau o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Substanțele susceptibile a avea efecte psihoactive au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions