Conecteaza-te cu noi

Actual

Bărbat din județul Constanța, prins cu două remorci încărcate cu lemne, fără să aibă acte

Published

on

remorca lemne

Ieri, 14 decembrie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au văzut pe DN 3, între localitățile Ostrov și Bugeac, un tractor care avea atașate două remorci pline cu lemne. Ultima dintre ele, nu avea număr de înmatriculare.

În momentul în care a observat mașina jandarmeriei, bărbatul a oprit pe partea dreaptă a drumului. Jandarmii l-au legitimat şi au verificat legalitatea transportului de material lemnos, depre care au aflat că nu era avizat.

Mai mult decât atât, verificările ulterioare au scos la iveală şi alte aspecte, anume că cea de-a doua remorcă nu era înmatriculată iar bărbatul în cauză nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul.

”Lemnele transportate (în cantitate de aproape 7 metri cubi) au fost inventariate şi predate către Ocolul Silvic Băneasa.

Advertisement

Pentru faptele constatate jandarmii au întocmite acte de sesizare, urmând ca cercetările iniţiate de jandarmi să fie continuate de către autorităţile abilitate în acest sens.”, au precizat reprezentanții Compartimentului Relații Publice din cadrul IJJ Constanța.

 

remorca lemne

Foto: IJJ Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions