Connect with us

Actual

Bărbat din județul Constanța, reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Published

on

În cursul zilei de ieri, 29 martie, polițiști din cadrul Secție 7 Rurală Crucea au fost sesizați de către o femeie, prin apel 112, cu privire la faptul că soțul acesteia ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu emis împotriva acestuia.

Deplasați la fața locului, în comuna Horia, polițiștii au identificat un bărbat de 36 de ani, care a pătruns în locuința femeii în vârstă de 21 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea, de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu, a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție.

”Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Advertisement

Foto: Ilstrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement