Connect with us

Actual

Trei bărbați din județul Constanța vor petrece ani buni în spatele gratiilor. Vezi pentru ce

Published

on

În cursul zilei de ieri, polițiștii constănțeni au pus în aplicare mai multe mandate. Trei bărbați au fost escortați și încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 29 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 31 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 8 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Tot ieri, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 22 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani, 10 luni și 20 de zile de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tot polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Advertisement

Astăzi, 30 martie, în spatele gratiilor penitenciarului de la Poarta Albă sunt 890 de persoane private de libertate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement