Connect with us

Actual

Constănțean ARESTAT pentru trafic de droguri de mare risc

Published

on

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, precum și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Inițial, un bărbat au fost reținut, iar în cursul zilei de azi acesta a fost arestat.

În cursul zilei de ieri, 29 martie, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, în municipiul Constanța.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate aproximativ 260 de grame de cannabis, 2 cântare de precizie și un telefon mobil.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a persoanei în cauză, fiind cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, precum și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

”Astăzi, 30 martie, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive a bărbatului, pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Foto: IPJ Constanța

Comments

comments