Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Bărbat din județul Tulcea, ARESTAT după ce i-a dat foc fiului său. Victima a ajuns la spital în stare gravă

Published

on

Un bărbat din localitatea Frecăței, județul Tulcea, a fost arestat de magistrații Tribunalului Tulcea pentru săvârșirea infracţiunii de violență în familie, în forma tentativei la infracţiunea de omor calificat comis prin cruzimi.

Concret, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, i-a dat foc fiului său, iar acesta a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri pe 20-30% din suprafața corpului.

Oficial din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea:

La data de 30.09.2023, organele de urmărire penală s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de violență în familie, în forma tentativei la infracţiunea de omor calificat  comis prin cruzimi, având în vedere că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 1622, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, F.I.  în vârstă de 50 de ani, din. loc. Frecăţei, jud. Tulcea, a aruncat în mod intenționat cu benzină în interiorul unui corp de clădire dar şi asupra fiului său F.V. în vârstă de 24 de ani, după care a aprins substanța inflamabilă provocându-i acestuia arsuri pe  circa 20-30%  din  suprafața  corpului.

Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că  F.I., care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a amenințat inițial familia cu auto-incendierea sa. Ulterior,  în condiţiile în care avea asupra lui substanța inflamabilă şi în timp ce îşi amenința membrii familiei că le dă foc, a aruncat benzină în holul casei  în care aceștia se aflau şi a aprins substanța inflamabilă. Întrucât benzina  a fost aruncată şi în direcția lui F.V., articolele de îmbrăcăminte ale acestuia au luat foc, flacăra cuprinzându-i zona pieptului, a gâtului şi a brațelor. Intervenția imediată a mamei lui F.V. a contribuit la stingerea focului care l-a cuprins.

Echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanță Tulcea sosit la faţa locului pentru acordarea primului ajutor a transportat victima la Spitalul Județean de Urgenţă Tulcea pentru acordarea  îngrijirilor de specialitate.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus la data de 30.09.2023, măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de suspectul F.I., la data de 01.10.2023 formulând propunere de arestare preventivă a acestuia pe o durată de 30 de zile, pentru săvârșirea infracţiunii de violență în familie, în forma tentativei la infracţiunea de omor calificat comis prin cruzimi.

Propunerea formulată de către procuror  a fost admisă de  Tribunalul Tulcea.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions