Connect with us

Actual

Bărbat din Murfatlar, dosar penal pentru evadare

Published

on

La data de 8 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au efectuat verificări la domiciliul unui bărbat, de 43 de ani, persoană care se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Întrucât acesta nu a fost găsit la locuință, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, informează IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement