Conecteaza-te cu noi

Actual

Bărbat din Techirghiol, arestat pentru ultraj

Published

on

În urmă cu două seri, a fost scandal la o sală de jocuri din orașul Techirghiol. Polițiștii au fost solicitați la fața locului, dat fiind faptul că un bărbat de 32 de ani a amenințat un tânăr și a distrus o tejghea. Bărbatul a adresat amenințări și oamenilor legii.

Potrivit Biroului de presă  al IPJ Constanța, la data de 7 martie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 32 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase, ultraj contra bunelor moravuri și distrugere.

”Acesta este bănuit că, la data de 6 martie a.c., în jurul orei 22.00,  ar fi amenințat un bărbat, de 23 de ani, ar fi distrus tejgheaua unei săli de jocuri de noroc și ar fi adresat amenințări polițiștilor din cadrul Poliției orașului Techirghiol, deplasați la fața locului.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

La data de 7 martie a.c., bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, aceasta fiind admisă.

Persoana a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions