Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Bărbat din Tuzla, implicat într-un accident rutier produs în județul Brașov

Published

on

accident hoghiz

În această dimineață, 29 martie, a avut loc un grav accident rutier pe DN13, între Hoghiz și Pădurea Bogății, județul Brașov, în care au fost implicate un autoturism și un camion.

În urma acestui accident au fost rănite două persoane, șoferul și pasagerul autoturismului.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Brașov, autoturismul, care a părăsit partea carosabilă în urma impactului, a fost condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Tuzla, județul Constanta.

”În urma accidentului rutier au rezultat două victime, respectiv conducătorul autoturismului, care a rămas încarcerat pe locul stânga față, unde primește îngrijiri medicale, precum si pasagera de pe locul dreapta față. Cercetările sunt în curs de desfășurare în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov citați de Radio Brașov.

Advertisement
palaz

Foto: Radio Brașov

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions