Conecteaza-te cu noi

Actual

Bărbat omorât în bătaie, în Cogealac. Alte două persoane au ajuns la spital

Published

on

Un scandal teribil a avut loc în cursul serii trecute în localitatea Cogealac din județul Constanța. Mai mulți bărbați s-au bătut, iar unul dintre ei a căzut jos și a rămas nemișcat.

În jurul orei 18.40, la numărul de telefon 112 a fost  anunțat acest scandal, iar la fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de salvare, respectiv: Smurd B2, Saj B2 și Saj C2.

Au fost găsiți trei bărbați răniți, unul dintre ei în stop cardiorespirator. Din nefericire, nu a putut fi salvat și a fost declarat decedat.

Alți doi bărbați au fost transportați la spitalul județean Constanța, unul dintre ei cu traumatism cranio cerebral, cel de-al doilea cu traumatism toracic.

Advertisement

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions