Connect with us

Actual

(FOTO) Intervenție dificilă a pompierilor. O combină de treierat mazăre a luat foc pe câmp

Published

on

În această seară, în jurul orei 19.00 pompierii Stației Babadag au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o combină  de treierat mazăre, în apropiere de localitatea Sarichioi. La fața locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de stingere și SVSU Sarichioi.

Intervenția a fost una destul de dificilă pentru că în rezervoarele combinei se află o cantitate destul de mare de combustibil și ulei, care se reaprindeau din cauza temperaturilor ridicate.

Incendiul a fost stins după aproape 3 ore. Acesta nu a provocat și alte pagube la culturile din apropiere.

Utilajul agricol a ars în proporție de 50%.

Advertisement

Potrivit lui Daniel Năstase, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea, cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic al unor substanțe incendiare aprinse.

”Se pare că un furtun de ulei, de înaltă presiune s-a spart și uleiul a curs pe componente mecanice încinse și astfel a pornit incendiul.”, a precizat Daniel Năstase.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement