Connect with us

Actual

Bărbat, prins de jandarmii din Constanța la volan cu berea în mână

Published

on

baut

Ieri, 5 februarie, în jurul orei 17.30, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile aflați de serviciu pe raza Secției 2 Poliție Constanța au avut parte de o experiență mai puțin obișnuită.

Ei au observat în trafic, la intersecția str. Tulcei cu str. Zmeurei, un autoturism marca Audi, de culoare neagră, al cărui șofer consuma bere.

Imediat, jandarmii au trecut la monitorizarea mașinii în trafic și au solicitat sprijinul Serviciului Rutier deoarece situația putea oricând duce la provocarea de victime sau pagube materiale.

”După aproximativ 5 minute de circulat pe drumuri publice aglomerate în cartierul Tomis III, mașina a oprit în fața unui bloc, acela fiind și momentul în care jandarmii au trecut la legitimarea șoferului care a coborât din autovehicul cu o sticlă de bere în mână, precum și a celorlalte persoane aflate în autovehicul.”, au precizat reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Constanța.

Tot ei au subliniat faptul că șoferul și-a recunoscut fapta:

”Recunosc, am consumat în jur de 3 – 4 beri împreună cu prietenii mei, iar după aceea m-am îndreptat către domiciliu.”, a mărturisit conducătorul auto.

La scurt timp, a sosit și echipajul de poliție care, după efectuarea alcooltestului, a confirmat consumul de alcool. Ulterior, polițiștii s-au deplasat cu șoferul băut Spitalul Clinic Județean pentru recoltarea de probe biologice.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!