Connect with us

Actual

Trei bărbați din județul Constanța, prinși băuți la volan. Vezi ce alcoolemie aveau

Published

on

beat la volan

Polițiștii constănțeni au constatat trei infracțiuni la regimul rutier, comise în comuna Adamclisi, în Mamaia Nord și în Seimeni. În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 5 februarie a.c., în jurul orei 9.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 63 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în comuna Adamclisi, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În de 6 februarie, în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat de 33 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia Nord din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot astăzi, 6 februarie, în jurul orei 3.00, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 19 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din comuna Seimeni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!