Connect with us

Actual

Bărbat reținut de polițiștii din Hârșova după ce a încălcat ordinul de protecție

Published

on

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Hârșova sub acuzația încălcării ordinului de protecția emis de instanța de judecată în favoarea soției sale. Acesta a fost încarcerat iar astăzi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 14 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 37 de ani, bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecție emis, de către instanța de judecată, în favoarea soției sale.

”Persoana respectivă a fost escortată și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de 15 februarie să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar.”, au precizat reprezentanții Poliției.

În cauză a fost constituit dosar de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!