Connect with us

Actual

Trei autoturisme, implicate într-un accident rutier la ieșire din localitatea Poarta Albă

Published

on

accident sibioara

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs astăzi în județul Constanța. Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, evenimentul rutier a avut loc la ieșirea din localitatea Poarta Albă spre Murfatlar.

Din primele informații, este o victimă. Aceasta nu a rămas încarcerată și este conștientă și cooperantă.

La fața locului intervine un echipaj SMURD B de la Medgidia.

Update: O persoană conștientă, cooperantă – femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani – a fost transportată la spitalul județean Constanța.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!