Connect with us

Actual

Bărbați din județul Constanța, sancționați. Aveau detectoare de metale fără autorizație

Published

on

detector de metale

Trei bărbați din județul Constanța au fost sancționați pentru deținerea de detectoare de metale fără a fi autorizați.

Ieri, 15 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Patrimoniu Cultural Național au identificat un bărbat, de 75 de ani, care deținea un detector de metale fără a fi autorizat.

Totodată, polițiștii au constatat că acesta mai deținuse, anterior, 2 detectoare de metale, autorizate de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, dar pe care nu le mai avea în posesie.

Bărbatul a fost sancționat potrivit O.G. 43/2000, cu amendă în valoare de 25.000 de lei, iar detectorul de metale deținut fără autorizație a fost confiscat.

Totodată, în cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vânzarea sau oferirea spre vânzare a detectoarelor de metale autorizate.

La data de 15 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Patrimoniu Cultural Național au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a achiziționat, la data de 17 ianuarie 2022, un detector de metale, fără a solicita autorizarea la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și pe care, ulterior, l-a vândut.

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vânzarea sau oferirea spre vânzare a detectoarelor de metale autorizate.

La data de 15 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Patrimoniu Cultural Național au identificat un bărbat, de 36 de ani, deținea un detector de metale fără a fi autorizat.

Bărbatul a fost sancționat potrivit O.G. 43/2000, iar detectorul de metale a fost confiscat.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!