Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Un șofer de camion din Constanța a murit pe autostrada A1 Deva – Sibiu

Published

on

andre deces

În urmă cu două zile, pe pagina de Facebook a fost postat un anunț potrivit căruia un șofer de camion din județul Constanța și-a pierdut viața într-o parcare de pe Autostrada A1 Deva – Sibiu, la km 341.

Din informațiile postate în anunț, tânărul a suferit un stop cardiorespirator și nu a putut fi resuscitat.

„SOFER DE CAMION MORT PE AUTOSTRADA A1  DEVA – SIBIU KM 341.

UPDATE Medicii nu au mai putut face nimic pentru șofer au declarat decesul.

Stimați Colegi de Suferință dacă (re)cunoaște cineva acest Nr. de Înmatriculare CT 75 AGC / CT 41 ACN Șoferul este în StopCardioRespirator, cadrele medicale încearcă resuscitarea. Anunțați Familia / Angajatorul. — la Autostrada A1 Deva – Sibiu 341 Km.”

Între timp, pe Facebook au apărut numeroase mesaje de condoleanțe. Așa s-a aflat și identitatea victimei – este vorba despre Andrei C., din Constanța, căsătorit, tatăl a doi copii mici.

Foto: Ziarul Amprenta

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions