Connect with us

Actual

Bărbați din Medgidia, cercetați pentru contrabandă cu țigări

Publicat

la

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au efectuat 2 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Medgidia, în urma cărora au fost ridicate, în vederea confiscării, mai multe pachete de țigări de contrabandă și diverse sume de bani.

În data de 3 februarie a.c., în urma activităților informativ-operative desfăşurate, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au realizat un flagrant ocazie cu care, pe raza localității Medgidia, au depistat un autoturism în care se aflau doi cetăţeni români, în vârstă de 40, respectiv 45 de ani, domiciliați pe raza municipiului Medgidia, despre care existau date că sunt implicați în activităţi de contrabandă.

La controlul efectuat asupra autoturismului a fost găsită cantitatea de 193 pachete de ţigări, fără documente justificative de provenienţă.

”În vederea identificării locațiilor unde sunt depozitate țigări de contrabandă, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Medgidia, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de 662 pachete de țigări de contrabandă, suma de 2.260 euro si 12.670 lei, bunuri care au fost ridicate în vederea confiscării.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Gărzii de Coastă.

În cauză sunt cercetați patru cetățeni români, cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Curse speciale gratuite pe traseul Poarta 1 – Portul Militar Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Mâine, 13 august, în intervalul orar 9:00 – 17:00, CT BUS pune la dispoziția publicului călător două autobuze ce vor efectua curse speciale gratuite pe traseul Poarta 1 – Cuibul Reginei (Portul Militar Constanța) și retur.

Cele 2 autobuze vor asigura transportul către și de la festivitățile prilejuite de ,,Ziua Porților Deschise în Portul Militar”.

Reamintim că mâine, în portul militar Constanța, publicul este invitat, în intervalul orar 9.00-17.00, la Ziua Porților Deschise, unde vor putea fi vizitate nave militare, un elicopter Puma Naval, expoziții de tehnică și armament, standuri cu ofertele educaționale ale instituțiilor militare de învățământ, iar pasionații de nave pot experimenta, gratuit, tensiunea din interiorul bătăliilor navale virtuale, într-un spațiu special amenajat de echipa World of Warships.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Florin Vizan, noul director general al Portului Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Florin Vizan va fi, începând cu data de 16 august, noul director general  al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime  SA.

În data de 15 august, îi expiră mandatul de director general lui Florin Goidea. Potrivit surselor noastre, el va ocupa funcția de director adjunct.

Aceste decizii au fost luat astăzi, în cadrul Consiliului de Administrație al CNAPMC.

Florin Vizan, susținut de PSD,  a fost director general al DRDP Constanța, funcție în care a fost numit în data de 26 mai a.c.

În perioada guvernării PDL, Vizan s-a aflat la conducerea Petromin, APC, Oil Terminal.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier între Mihail Kogălniceanu și Ovidiu. Sunt implicate un camion și un autoturism

Publicat

la data de

Scris de

Azi, în jurul orei 13.15, pe DN 2A, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Ovidiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un camion și un autoturism.

La fața intervin următoarele resurse: un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD.

Știre în curs de actualizare.

Update: În urma accidentului, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, și-a pierdut viața. Alte două persoane, ambele de 55 de ani, au fost transportate conștiente la spitalul județean Constanța.

Foto: ISU Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: