Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Bărbații care s-au bătut ieri în Eforie Nord s-au ales cu dosar penal. Vezi ce spune IPJ Constanța

Published

on

ipj constanta

Ieri, 23 iunie, a avut loc un scandal în Eforie Nord, în urma căruia trei bărbați au fost transportați la spital. Aceștia au părăsit unitatea medicală înainte de a fi consulați. În acest caz nu a fost depusă nici o plângere.

Ce spun polițiștii IPJ Constanța despre această agresiune fizică:

”Din cercetările efectuate până în prezent rezulă că trei bărbați s-ar fi agresat fizic reciproc, pe fondul unui conflict spontan, pe aleea Belona din orașul Eforie.

Aceștia au fost transportați la spital, dar au părăsit unitatea medicală înainte de a fi examinați.

Până în momentul de față, nicio persoană nu a dorit să depună plângere.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările în cauză continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun.”, a precizat Olimpia ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions