Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Un copil în vârstă de 11 ani a dispărut de acasă. Dacă îl vedeți, sunați la 112

Published

on

copil plecat

Update: Minorul a fost identificat. Din primele cercetari rezultă că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știre inițială: La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția  3 Poliție au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorului Culin Leonardo Daniel, de 11 ani, din municipiul Constanța, județul Constanța.

La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 12.00, acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent.

Minorul are 1,50 m înălțime, 30 de kilograme, păr blond, ochi verzi.

La data plecării era îmbrăcat cu maiou și pantaloni scurți albi și purta încălțăminte sport de aceeași culoare.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions