Connect with us

Actual

Băuți zdravăn, trei bărbați din județul Constanța au fost prinși la volan. Unul dintre ei nu avea permis

Published

on

Polițiștii constănțeni au întocmit trei dosare penale pe numele a trei bărbați care au urcat la volan după ce au consumat cantități impresionante de alcool. Fiecare dintre ei avea o alcoolemie uriașă – cuprinsă între 1,25 și 2,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 07.00, patrula mixtă, formată din polițist al Secției 2 și jandarm din cadrul G.M.J. Tomis Constanța, a identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Cel de-al doilea bărbat a fost prins la data de 16 februarie a.c., în jurul orei 01.00. Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Valu lui Traian, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe Aleea Mălinului din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 2,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe numele celor trei șoferi au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!