Actual

Biciclist lovit de un camion, la Mihail Kogălniceanu

iun. 11, 2018 Maria Ionescu

În această seară, în jurul orei 21.30, când deja afară era întuneric, în apropiere de aeroportul Mihail Kogălniceanu a avut loc un eveniment rutier. Un biciclist a fost accidentat de un camion. Potrivit IPJ Constanța, un bărbat, de 45 de ani, a condus o autoutilitară pe DN 2A, în localitatea Mihail Kogălniceanu, dinspre Constanța către Hârșova.

În dreptul Centrului Social Ceres, a acroșat un bărbat care se deplasa pe bicicletă, pe partea dreapta a drumului, în aceeași direcție de mers, acesta fiind rănit ușor. La fața locului s-au deplasat echipaje ale serviciului de Ambulanță – care l-a transportat pe rănit la spital – dar și Poliția Rutieră pentru a efectua cercetări.

Update: Potrivit serviciului județean de Ambulanță Constanța, bărbatul rănit la Mihail Kogălniceanu are 46 de ani și a fost transportat la spital conștient, stabil, cu un traumatism cranio cerebral și traumatism toracic.

Update2: Potrivit IPJ Constanța, biciclistul accidentat avea o îmbibație alcoolică de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat!

(Foto: Arhivă)

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!