Actual

Hârșova: Cinci răniți în urma unui accident rutier

iun. 11, 2018 Maria Ionescu

În această seară, în jurul orei 23.00, la ieșirea din orașul Hârșova spre municipiul Constanța a avut loc un eveniment rutier grav, soldat cu cinci persoane rănite. La fața locului s-au deplasat echipaje ale serviciului de Ambulanță, ale Poliției Rutiere și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Potrivit SAJ Constanța, o victimă are traumatism toracic, alta un traumatism al membrului inferior și trei victime cu escoriații care au refuzat transportul la spital.  Primii doi răniți au fost transportați la spitalul din Hârșova.

Stire în curs de actualizare.

(Foto: Arhivă)

Update: Potrivit IPJ Constanța, la data de 11 iunie a.c., un bărbat de 28 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, în localitatea Harșova, către Constanța, iar pe fondul neatenției a pierdut controlul direcției, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune ușoară cu un autoturism, condus de un bărbat, de 30 de ani, care circula regulamentar din sens opus. În urma coliziunii, primul autoturism a părăsit partea carosabilă, rasturnându-se. A rezultat vătămarea corporală ușoară a doi bărbați, de 36, respectiv 46 de ani, pasageri în primul auto.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!