Connect with us

Societate

Bilete de tratament pentru pensionarii constănțeni. Mai sunt 26 de locuri libere

Published

on

pucioasa

Pentru cea de-a doua serie de bilete de tratament din anul 2023, dintr-un total de 65 sunt disponibile bilete de tratament la următoarele stațiuni:

  • Amara  – 12 locuri cu data de prezentare 23 martie
  • Buzias   –  2 locuri cu data de prezentare 24 martie
  • Pucioasa  – 4 locuri din care 2 cu 25 martie și 2 cu 26 martie
  • Sărata Monteoru – 8 locuri din care 4 cu data de prezentare 23 martie și 4 cu 24 martie

Persoanele interesate se pot prezenta la sediul Casei de Pensii Constanța, parter, ghișeul 1 sau 2, cu următoarele documente:

  • Cerere tip
  • actul de identitate
  • certificat de încadrare în grad de handicap (dacă este cazul)

Foto: Dâmbovița News

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!