Conecteaza-te cu noi

Politica

Boroianu cere eliminarea taxei de pod de la Fetești pentru locuitorii din zonă și firmele din Dobrogea

Published

on

Deputatul liberal constănțean, Robert Boroianu, în chestionează pe ministrul Transporturilor Alexandru Răzvan Cuc, tema documentului depus, ieri, la secretariatul Camerei Deputaților fiind “plata taxei la podul peste Dunăre de la Fetești – Cernavodă”, pe care parlamentarul constănțean o vrea eliminată. Boroianu susține că este “discriminatorie pentru locuitorii și firmele din Dobrogea”. “Ținând cont de faptul că în alte zone ale țării riveranii nu plătesc taxe de pod ori de câte ori intră / ies din localitățile lor de reședință – fie că vorbim de persoanele fizice, fie de cele juridice -, vă rog, domnule ministru, sa-mi precizați ce măsuri aveți în vedere, în perioada următoare, pentru eliminarea acestei taxe discriminatorii, cum este cea care se plătește în mod obligatoriu la podul peste Dunăre de la Fetești – Cernavodă”, susține parlamentarul PNL.

Boroianu are termen pentru primirea răspunsului data de 5 aprilie a.c., iar informarea se va face printr-un document scris.

Mihaela Tîrpan

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions