Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Adrian Manole este coordonatorul alegerilor interne în PNL Constanța

Published

on

Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, reuniți în ședință, astăzi, 15 martie a.c., l-au validat, cu unanimitate de voturi, în funcția de președinte al Comisiei Județene de Organizare a Alegerilor pe Adrian Manole, în timp ce secretar al comisiei a fost validată Marilena Dragnea.

De asemenea, membrii BPJ al PNL Constanța au validat, tot cu unanimitate de voturi, și atribuțiile Comisiei Județene de Organizare a Alegerilor. Conform unui document de presă remis redacției de către biroul de presă al PNL Constanța, acestea sunt: analizarea dosarelor organizațiilor locale și stabilirea, împreună cu președinții de organizații, a calendarului convocării Comitetelor de Coordonare Locale, verificarea tuturor membrilor Filialei PNL Constanța conform datelor existente, primirea candidaturilor pentru funcțiile de conducere la nivel local, municipal și județean, verificarea îndeplinirii obligațiilor de membru al PNL de către toți candidații, întocmirea documentației necesare procedurii de alegeri pentru fiecare organizație în parte și, nu în ultimul rând, solicitarea către BPJ a aprobării prin vot a tuturor acestor documente.

Mihaela Tîrpan

sursa foto: Ziua de Constanta

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions