Connect with us

Actual

Braziliancă prinsă cu un kg de cocaină în stomac pe Aeroportul Otopeni

Published

on

O braziliancă a fost prinsă pe Aeroportul Otopeni cu un kilogram de cocaină în stomac.

”Din cercetări a reieșit că, în ziua de 14 februarie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Punctului Poliției de Frontieră „Henry Coandă” au oprit pentru control, pe Aeroportul Otopeni, o femeie în vârstă de 47 de ani, de cetățenie braziliană, după ce călătorise pe ruta Sao Paolo – Zurich –  București.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Poliției Române.

În urma examinării acesteia cu aparatul cu raze X, s-a constatat că, în interiorul abdomenului, avea corpuri străine, fapt pentru care s-a dispus, de către procurorul de caz, efectuarea unei examinări fizice la un spital din București.

După internare și aplicarea procedurilor medicale, au fost indisponibilizate 30 de capsule, cu pastă de cocaină, în greutate totală de aproximativ 1 kilogram.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea cercetărilor, 2 telefoane mobile, 2 cartele sim, 500 de euro și 300 de dolari.

După audiere, în seara de 17 februarie a.c., procurorul de caz a dispus reținerea și formularea propunerii de arestare preventivă, pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Persoana bănuită a fost introdusă în arestul central al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

În astfel de cazuri, există pericolul spargerii capsulelor, caz în care, dacă nu se intervine medical de urgență, există pericolul decesului.

În cauză, cercetările sunt continuate.

Sursa: Poliția Română

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!