Connect with us

Actual

Un nou caz revoltător la Spitalul Județean Constanța. Familia unei femei care a murit acuză că acesteia i-au dispărut cerceii

Published

on

În cursul zilei de ieri vă prezentam tragedia unei familii care a pierdut pe cineva drag și ulterior a constatat că bărbatului decedat în Spitalul Județean Constanța i-au dispărut inelul și verigheta, care au fost înlocuite cu niște tinichele.

Oamenii au făcut reclamații atât la spital, cât și la poliție și au primit răspunsuri prin care li se aducea la cunoștință faptul că au demarat cercetările.

Textul îl puteți citi mai jos:

Familia unui bărbat decedat în spitalul din Constanța face acuzații grave. Inelul și verigheta, înlocuite cu bijuterii contrafăcute

Advertisement

Articolul a avut parte de zeci de comentarii, cele mai multe negative la adresa angajaților din spital. Cităm doar câteva dintre ele:

”Nu e prima oară. Din păcate!”, ”Nerușinați! Dumnezeu să-i pedepsească!” ”La noi ca la nimeni, totul este penibil. Am ajuns să furăm de la morți…”

Au fost, însă și două păreri diferite:

”Pe bune? Tata a murit acum un an jumate! Nu ne-am uitat la mâna lui și nici n-am căutat verigheta, eram prea îndurerați. După 3 sau 4 luni ne-au sunat și ne-au dat verigheta. Era în seiful în care depozitaseră bunurile. Căzuse din pungă! Terminați cu acuzele aberante. Altceva nu știm să facem.”

”Eu nu cred așa ceva…. eu vă înțeleg durerea ptr. pierderea avută dar numai tot încercați să vă răzbunați pe personalul spitalului…începând de la infirmiere până la cadrele medicale că nu are nimeni nevoie de aurul vostru pe care l-ați mai evaluat și la o sumă…de peste 1000 de de euro. Sunteți penibili”, a scris un medic rezident din spital.

Advertisement

Un alt caz a fost prezentat redacției noastre

Un tânăr din județul Constanța, S. Nicolae Bogdan, ne-a semnalat pe adresa redacției că a avut parte de un caz similar în luna decembrie a anului trecut, când s-a stins din viață mama lui. El a precizat că femeia – S. Marioara, în vârstă de 64 de ani – a fost internată în Spitalul Județean Constanța în data de 17 decembrie 2021 și s-a stins din viață a doua zi, la ora 19.55.

”În ziua decesului, mama a avut două vizite. Una la 8.00, iar cea de-a doua la ora 13.00. La vizita de la ora 13.00 cumnatul meu i-a făcut o poză în care i se văd cerceii la urechi. Seara la ora 19.55 a decedat, iar dimineața la ora 9.00, când am mers să ridicăm trupul neînsuflețit împreună cu lucrurile și obiectele personale, cerceii nu erau. Tot personalul a ridicat din umeri, că nu știu ce s-a întâmplat. Ba mai mult, unii au spus chiar că nu îi avea. Dar noi avem dovada cu poza. Și personalul din urgență a spus că mama a fost urcată pe secție cu cerceii la urechi.”, a precizat S. Nicolae Bogdan.

El a mai spus că a depus plângeri atât la Spitalul Județean, cât și la Poliție, însă nu a primit nici un răspuns până la ora actuală.

De asemenea, a precizat că nu au fost singurii păgubiți în acea zi, în aceeași secție.

Advertisement

”Altă familie care își lua tatăl de acolo nu a mai găsit portofelul cu 100 – 200 de lei și cartea de identitate. La fel, cadrele medicale au ridicat din umeri, că ele nu știu nimic.”, a spus S. Nicolae Bogdan.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement