Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Cad capete la IPJ Constanța. Mai mulți șefi, DEMIȘI după accidentul cu șoferul drogat

Published

on

ipj constanta

În urmă cu puțină vreme, la sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc o conferință de presă  în care au fost anunțate primele măsuri care au fost luate la nivelul IPJ Constanța după tragedia de la 2 Mai – Vama Veche, în urma căreia doi tineri au murit, iar alți trei au fost răniți.

Adjunctul şefului IPJ Constanţa cu responsabilităţi în domeniul siguranţei rutiere şi ordinii publice – Marin Dincă, şeful Poliţiei Rutiere Constanţa – Constantin Stoian, şeful Poliţiei municipiului Mangalia – Dragoș Gabriel Cristea şi şeful Poliţiei Vama Veche – Radu Vachente au fost eliberaţi din funcţie, au anunţat oficiali ai MAI. De asemenea, pentru trei poliţişti – doi subofiţeri şi un ofiţer – se va depune plângere penală.

„Din dispoziția ministrului, Corpul de Control face verificări la IPJ Constanța. La acest moment, pe baza datelor preliminare, care nu reprezintă raportul final, e o prezentare intermediară: Ofițerii Corpului de control au constatat posibile acțiuni de natură penală – abuz în serviciu în cazul a unui ofițer și doi agenți în luarea măsurilor legale față de conducătorul auto. IPJ Constanța are 12 aparate drug-test. Polițiștii aveau posibilitatea să-l testeze sau să-l ducă la o unitate medicală pentru prelevarea de probe. Va fi sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Evaluarea managerială a dus la eliberarea din funcție a următorilor: adjunctul IJP Constanța, șeful serviciului rutier Constanța, șeful municipiului Mangalia, șeful postului de poliție Vama Veche”, a precizat reprezentantul MAI, Eduard Ionescu.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions