Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Șoferul drogat care a omorât doi oameni va sta 30 de zile în Arestul IPJ Constanța

Published

on

vlad pascu

Vlad Matei Pascu, șoferul drogat care a omorât doi oameni și a rănit alți trei va sta în spatele gratiilor următoarele 30 de zile.

Reamintim că în data de 20 august,  magistrații Judecătoriei Mangalia au admis cererea de arestare formulată de procurorii parchetului și au dispus arestarea preventivă a lui Pascu. Avocații tânărului aveau dreptul să facă contestație în termen de 48 de ore, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, Vlad Matei Pascu va sta în spatele gratiilor pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20 august, până la data de 18 septembrie, inclusiv.

Reamintim că Pascu este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Advertisement
palaz

Potrivit procurorilor, în sarcina inculpatului, se reţine că, în dimineaţa zilei de 19 august a condus un autovehiculul, pe drumul public, sub influenţa substanţelor psihoactive. La intrare în localitatea 2 Mai, a acroşat un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului.

”În urma impactului, a rezultat decesul numiţilor O.A.S. (21 ani) şi D.R.M. (20 ani), precum şi vătămarea corporală a numiţilor B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) şi I.C.L (20 ani). După producerea accidentului, inculpatul a părăsit locul accidentului, fiind ulterior depistat pe raza localităţii Vama Veche. Primele teste efectuate în cauză au relevat faptul că inculpatul se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.”, au precizat procurorii.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions