Politica Slide

Căderea Guvernului Grindeanu, fraudată cu… pastile de Nurofen

feb. 07, 2018 Mihaela Tîrpan

Raluca Turcan, deputat PNL, a lansat astăzi acuzații grave la adresa modului de lucru al Coaliției PSD – ALDE. Liderul liberal a declarat că votul pentru căderea Guvernului Grindeanu a fost “fraudat cu pastile de nurofen”. Astfel, Turcan susține că solicitarea privind înființarea unei Comisii de anchetă privind votul la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu a fost perfect justificată.

“Oamenii trebuie să știe că deși PSD- ALDE aveau voturi suficiente, reflexul de a frauda votul i-a împins să bage pastile de Nurofen în urna de vot. Știe toată țara că este o guvernare pe pastile din moment ce și-au dat jos două guverne. Dar, totuși, să adauge pastile în urna de vot ca să iasă la numărătoare mai multe voturi? Au vrut să fraudeze votul cum se fraudau tragerile la sorți la meciurile de fotbal în anii 90. Solicitarea pentru o comisie de anchetă pare acum inoportună, nu din cauza celor care au solicitat sau a fondului solicitării, ci din cauza momentului pe care majoritatea parlamentara l-a ales. După două guverne, după un lanț de eșecuri guvernamentale și legislative, astăzi, la propunerea lui Liviu Dragnea și a PSD-ALDE, facem Comisie de anchetă să vedem cine a furat la moțiunea împotriva primului guvern PSD batjocorit tot de PSD, a spus Raluca Turcan în Parlament.

În același discurs, Turcan a transmis că liderii Coaliției PSD – ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, “trebuie să dea socoteală tuturor celor pe care i-au mințit, i-au folosit pentru a ajunge la putere și a se așeza confortabil pe niște scaune din care nu au altă preocupare decât controlul și apărarea interesului personal”. Deputatul PNL încheie prin a spune: “O guvernare care fraudează votul împotriva propriului guvern cu pastile de Nurofen este o guvernare bolnavă! Acest lucru este confirmat în fiecare zi de deciziile guvernului și ale acestui grup restrâns care a confiscat guvernarea și care s-a constituit în adevăratul stat paralel Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu.”

Întreaga declarație a deputatului Raduca Turcan o puteți viziona aici

Comments

comments