Connect with us

Politica

Calcule înaintea moțiunii. Deputatul Borza anunță că 15 colegi parlamentari trec la Forța Națională

Published

on

Deputatul independent Remus Borza, fost membru al ALDE și PSD, a anunțat, pe Facebook, că susține actualul Guvern Dăncilă. Ba, mai mult, acesta precizează că nu mai puțin de 15 colegi din Parlament, unii care au semnat moțiunea de cenzură, se vor alătura formațiunii Forța Națională.

„Am avut discuții în ultimele săptămâni cu mai mulți parlamentari care nu acceptă ca România să rămână neguvernată din pură ambiție electorală. Din capul locului, cel puțin 15 parlamentari ni se vor alătura chiar de săptămâna viitoare. Sunt oameni responsabili, care, pentru stabilitatea și bunăstarea României, își doresc ca Guvernul actual să își continue mandatul până în 2020, iar noi, cei din Forța Națională, vrem să contribuim astfel la evitarea dezastrului economic la care partidele de opoziție din Parlament ar supune țara prin amatorismul și cinismul de care dau dovadă. După căderea moțiunii de cenzură, Forța Națională dorește să acorde toată expertiza sa actului de guvernare, să participe la alegerile locale și parlamentare de anul viitor cu o echipă de oameni profesioniști, pentru care interesul țării primează.

P.S.: Da, între cei 15 sunt și mulți semnatari ai moțiunii dezamăgiți de toți cei care au organizat această tentativă, oameni care nu se regăsesc în precaritatea acestei mișcări și în lipsa de coerență și seriozitate de care partidele de opoziție au dat dovadă în ultima săptămână“, notează Borza pe Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta