Conecteaza-te cu noi

Actual

Campanie împotriva consumului de droguri. În ce școli din județul Constanța s-a desfășurat

Published

on

consum droguri

Ieri, 24 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a consumului de droguri, în rândul elevilor și personalului didactic de la Liceul Tehnologic ”Ion Podaru” din Ovidiu și Școala Gimnazială nr. 1 din Lumina.

Activitățile fac parte din Campania națională de prevenire a traficului și consumului de substanțe interzise ”Dincolo de aparențe”, campanie ce are ca scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la riscurile asociate traficului și consumului de substanțe interzise.

Polițiștii au purtat discuții cu elevii, discuții în cadrul cărora le-au adresat recomandări pentru prevenirea consumului de droguri și au evidențiat consecințele acestora asupra sănătății, punând accent atât pe influența negativă pe care o poate avea un anturaj nepotrivit, cât și pe repercusiunile consumului de substanțe interzise, precum:

  • Sub influența substanțelor interzise poți provoca accidente rutiere;
  • Toate substanțele interzise modifică starea organismului, alterând mai ales funcțiile structurii cerebrale;
  • Acestea afectează voința și autocontrolul;
  •   Substanțele interzise te îndepărtează de familie, de școală, de colegi.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions