Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Din nou se schimbă vremea în Dobrogea. Se răcește, vor fi intensificări ale vântului și va ploua

Published

on

De astăzi până miercuri, vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată: în seara zilei de luni și în noaptea de luni spre marți (24/25 aprilie) în jumătatea de vest a teritoriului, pe parcursul zilei de marți în mare parte din țară, iar miercuri îndeosebi în sud și est. Instabilitatea se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, pe alocuri descărcări electrice și izolat căderi de grindină.

Se răcește și în Dobrogea. Potrivit reprezentanților Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, vremea se strică începând din această seară. Vor fi intensificări ale vântului și va ploua – e posibil să cadă și grindină.

În acestă după amiază, cerul va fi temporar noros și în cursul nopții, izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în deltă. Temperaturile minime se vor încadra între 6 și 11 grade. Vor fi condiții de ceață.

Mâine vremea va deveni în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate după-amiaza și noaptea și, pe arii relativ extinse vor fi averse și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, și izolat va cădea grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua (rafale în general de 40 -55 km/h). Temperaturile maxime se vor situa între 16 și 20 de grade, mai scăzute în deltă până la 13…15 grade, iar cele minime se vor încadra între 8 și 11 grade.

Miercuri vremea va fi în general instabilă și se va răci. Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice, cu precădere ziua și în prima parte a nopții; în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși, izolat 15….20 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare după-amiaza și noaptea cu rafale în general de 45…55 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 16 grade, iar cele minime între 6 și 9 grade.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions