Conecteaza-te cu noi

Societate

Caravana ”Fii pregătit”, prezentă în municipiul Constanța

Published

on

caravana fii pregatit

În vederea continuării demersurilor comune de a pregăti populația pentru un răspuns prompt, adecvat și eficient în situații de urgență, în perioada 18-19 noiembrie, Caravana „Fii pregătit” va fi prezentă în municipiul Constanța.

Cu acest prilej, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa va desfășura activități de instruire a populației în domeniul situațiilor de urgență în Portul turistic Tomis (zona Comandamentul Flotei), între orele 10.00-18.00.

Astfel, invităm elevii și cadrele didactice de la nivelul instituțiilor de învățământ din județ să ia parte la sesiunile de pregătire în cazul unor situații de urgență, dar și la lecțiile de prim ajutor care se vor desfășura în cadrul Caravanei „Fii pregătit”.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions