Connect with us

Administratie

Care sunt restricțiile de circulație în zona festivalului NEVERSEA

Published

on

Primăria Constanța dă asigurări că cei care locuiesc sau își desfășoară activitatea în zona festivalului NEVERSEA nu sunt afectați de restricțiile de circulație. Pentru a trece de filtrele instituite de autorități, riveranii trebuie să prezinte fie un act de identitate, un contract de comodat sau unul de închiriere care să ateste domiciliul în zona peninsulară. Cei care nu pot face dovada domiciliului în perimetrul închis de autorități sunt rugați să se prezinte la punctul de acreditări marcat pe plaja Neversea pentru a ridica permisul de acces, informează sursa citată.

Programul pentru acreditări pe plaja Neversea este:

Miercuri – sâmbătă (6-9 iulie): 8:00 – 03:00

Duminică (10 iulie): 8:00 – 22:00

Primăria reamintește că, pentru desfășurarea în condiții de fluență și siguranță a traficului rutier, Poliția Rutieră va institui restricții de circulație auto în următoarele intersecții, în perioada 07 – 10 iulie 2022, după cum urmează:

  1. prelungirea strada Traian cu Valea Portului;
  2. Poarta 1 – Port (zona „sens giratoriu”);
  3. strada Termele Romane cu b-dul. Elisabeta (zona Poarta 1 Port);
  4. strada Traian cu bulevardul Tomis;
  5. strada Negru Vodă cu strada Mircea cel Bătrân;
  6. strada Mircea cel Bătrân cu strada Smârdan;
  7. strada Mircea cel Bătrân cu strada Decebal;
  8. strada Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor;
  9. strada Bucovina cu strada Eroilor;

Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă pe perioada 5 – 10 iulie 2022. De asemenea, în perioada 7 – 10 iulie 2022, accesul pe plajă va fi restricționat prin intermediul barierelor de acces amplasate la intersecția străzii Salonic cu strada Yokohama și a străzii Belvedere, precum și la capătul străzii Marinei. Totodată, este interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranță, cu excepția autobuzelor CT BUS autorizate să efectueze transport public.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta