Slide Societate

Cât plătește Primăria Constanța pentru “Festivalul Verii 2018” și “Festivalul Internațional de teatru independent”

apr. 16, 2018 Mihaela Tîrpan

Primăria Constanța a postat pe pagina de internet a instituției un anunț de participare la procedura de selecție pentru susținerea din fonduri financiare nerambursabile a organizării și derulării proiectelor nonprofit de interes general “Festivalul Verii 2018” și “Festivalul internațional de teatru independent”.

Astfel, Primăria Municipiului Constanţa cu sediul în B-dul Tomis nr.51, tel. 0241/485.893, îşi propune să acorde fonduri financiare nerambursabile în anul 2018 din bugetul propriu al municipiului Constanţa, pentru susținerea din fonduri financiare nerambursabile a organizării și derulării proiectelor nonprofit de interes general „Festivalul Verii 2018” și „Festivalul Internațional de Teatru Independent”.

Temeiul legal: Legea nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, O.G. nr.51/1998 privind îmbunătăţirea sistemului de finanţare a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale, cu modificările şi completările ulterioare.

Criteriile stabilite nu pot fi schimbate pe toată durata de aplicare a procedurii de atribuire a contractului de finanţare nerambursabilă.

Valoarea fondurilor financiare solicitate şi ofertate este fermă pe toată durata contractului.

Documentaţia pentru elaborarea și prezentarea propunerii de proiect cuprinde: caietul de sarcini privind selecţia publică a ofertelor, instrucţiunile pentru ofertanţi şi formularele. Documentele pot fi descărcate online de pe site-ul www.primariaconstanta.ro.

Mai multe informații pot fi obţinute de la sediul Primăriei Municipiului Constanţa din Strada Cuza Vodă, nr.27 sau la numărul de telefon 0241/485.893.

Pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă pentru susținerea proiectului nonprofit de interes general „Festivalul Verii 2018”

Temeiul legal: Legea nr. 350/2005 și Ordonanța Guvernului nr.51/1998.

Bugetul maxim disponibil pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă pentru susținerea proiectului nonprofit de interes general „Festivalul Verii 2018” este de 1.500.000 de lei inclusiv TVA.

Pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă pentru susținerea proiectului nonprofit de interes general „Festivalul Internațional de Teatru Independent”.

Temeiul legal: Legea nr. 350/2005 și Ordonanța Guvernului nr.51/1998.

Bugetul maxim disponibil pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă pentru susținerea proiectului nonprofit de interes general „Festivalul Internațional de Teatru Independent” este de 500.000 de lei inclusiv TVA.

Iată documentul:

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/Achizitii-publice/achizitii-publice-publicate-2018/037/anunt-evenimente.pdf?sfvrsn=2

 

 

Comments

comments