Conecteaza-te cu noi

Societate

CCINA Constanța: ”Reverență pentru Dobrogea Grup”. Compania există pe piață de 61 de ani

Published

on

În anul 1961 a luat ființă  Întreprinderea de Morărit Panificație Dobrogea, iar după 1990 s-a reorganizat și a devenit societatea Dobrogea.

Anul acesta, compania Dobrogea Grup a aniversat împlinirea a 61 de ani de existență. Cu acest prilej, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a transmis un mesaj prin care precizează că sărbătorește munca făcută cu pasiune și respect.

Iată mesajul postat pe pagina de Facebook:

”Reverență pentru Dobrogea Grup, o mare poveste de succes dobrogeană

Advertisement

Dobrogea Grup, membru cu rol fondator al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), de peste 30 de ani, a aniversat împlinirea a 61 de ani de activitate, prilej pentru a marca momentul, cu prețuire și justificată mândrie.

Cu un portofoliu remarcabil de mărci de invenție brevetate și modele industriale adaptate la tehnologiile avansate ale prezentului, Dobrogea Grup a devenit unul din cei mai importanți producători din domeniul morărit – panificație din România, făcând din tradiție și performanță profesională un brand ridicat la standarde europene.

CCINA Constanța urmărește, cu satisfacție și bucurie, cum parcursul și ascensiunea unor brand-uri duc, fără ocolișuri, la confirmări ale succesului pe deplin meritat.

Sărbătorim munca făcută cu pasiune și respect, care duce la depășirea propriilor ambiții: La Mulți Ani, înainte, Dobrogea Grup!”

Foto1: Fotini Teodorescu – preşedintele Consiliului de Administraţie al Dobrogea Grup, vicepreședinte fondator al CCINA Constanța și Ruxandra Serescu – director general Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Advertisement

Foto2: Facebook/Dobrogea Grup

 

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions