Conecteaza-te cu noi

Politica

Ce indemnizație are primarul Făgădău și ce salarii au angajații din Primăria Constanța (DOCUMENT)

Published

on

Conducerea Primăriei municipiului Constanța a publicat, pe pagina de internet a instituției, lista funcțiilor și a veniturilor salariale aferente din cadrul administrației municipale, având în vedere prevederile art. 33 alin. (1) din Legea cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice la data de 30 septembrie a.c.

Astfel, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a avut, în luna septembrie, indemnizația de 13.050 lei, iar fiecare viceprimar al orașului a primit câte 11.600 lei.

Iată documentul complet:

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/librarie-buget/situatii-cheltuieli-salariale/situatiecheltuielisalariale.pdf?sfvrsn=6

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions