Connect with us

Actual

Ce infracțiuni la regimul rutier au constatat în weekend polițiștii constănțeni

Published

on

În weekend, polițiștii constănțeni au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier. Au identificat la volan bărbați care nu dețin permis de conducere sau care erau băuți bine.

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 21.10, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 57 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 14.30, polițisti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 392, în localitatea Plopeni, având anulată exercitarea dreptului de a conduce vehicule.

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 13.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Advertisement

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un minor, de 15 ani, care a condus un autoturism pe strada Avram Iancu din localitatea Albești, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma cercetărilor a reieșit faptul că autoturismul i-a fost încredințat minorului de către tatăl său, cu bună știință.

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un motociclu pe DN 39, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Prelungirea Seimeni din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Advertisement

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 7.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement