Connect with us

Actual

Ce infracțiuni la regimul rutier au constatat polițiștii constănțeni

Published

on

Mai multe infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii constănțeni.

La data de 5 august a.c., în jurul orei 1.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Trandafirilor din stațiunea Jupiter, având dreptul de a conduce vehicule suspendat.

La data de 5 august a.c., în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din localitatea Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând conducerea la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 5 august a.c., în jurul orei 5.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tineretului din stațiunea Costinești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Advertisement

La data de 4 august a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un minor, de 12 ani, care a condus un autoturism pe strada Peșterii din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 4 august a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 66 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pinilor din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 4 august a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism pe DJ 222 în localitatea Râmnicu de Jos, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement