Connect with us

Actual

Ce infracțiuni la regimul rutier au constatat polițiștii constănțeni

Published

on

Mai multe infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii constănțeni.

La data de 5 august a.c., în jurul orei 1.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Trandafirilor din stațiunea Jupiter, având dreptul de a conduce vehicule suspendat.

La data de 5 august a.c., în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din localitatea Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând conducerea la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 5 august a.c., în jurul orei 5.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tineretului din stațiunea Costinești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 4 august a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un minor, de 12 ani, care a condus un autoturism pe strada Peșterii din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 4 august a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 66 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pinilor din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 4 august a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism pe DJ 222 în localitatea Râmnicu de Jos, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Comments

comments

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply