Connect with us

Actual

O femeie din Medgidia a murit, după ce s-a aruncat de pe podul rutier din oraș

Published

on

O femeie din Medgidia a murit după ce s-a aruncat de pe podul rutier din oraș.

Conform informațiilor primit de la ISU Dobrogea, apelul la numărul unic de urgenta 112 a fost primit in jurul orei 09.42 minute.

La fața locului au fost alocate o autospeciala de stingere, o ambulanta SMURD, o autospeciala pentru transport personal si victime multiple, o ambarcațiune, o ambulanta din cadrul Serv Jud de Ambulanta Constanta si, in sprijin, Capitania Medgidia a trimis o ambarcatiune.

Este vorba despre 10 subofiteri din cadrul ISU Dobrogea al jud Cta care au intervenit. Persoana, de sex feminin, a fost extrasa din mediul acvatic si adusa la mal.

Advertisement

După zeci de minute de resuscitare, femeia a fost declarată decedată.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement