Connect with us

Actual

O baracă a luat foc în Medgidia. Patru persoane au ajuns în stare gravă la spital

Published

on

În cursul nopții trecute, la ora 2.45, în Medgidia a avut loc un tragic incendiu. O baracă din zona Școlii nr. 2 a luat foc.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, în urtma acestuio incendiu, 4 persdoane au fost transportate în stare gravă la spital.

Este vorba despre un bărbat, care are arsuri de gradele 2 și 3 pe 85 % din suprafața corporală. În primele momente, acesta a fost transportat inițial la spitalul din Medgidia, apoi a fost preluat intubat de echipajul Saj C2 și transportat la spitalul județean Constanța.

Rănit grav a fost și un copil în vârstă de 10 ani, Acesta are arsuri de gradele 2 și 3 pe aproximativ 40% din suprafața corpului. Și el a fost inițial transportat la spitalul din Medgidia, apoi a fost preluat intubat de către Saj C2  și transportat la spiotalul județean.

Advertisement

În urma acestui grav incendiu, au mai fost răniți un bărbat și o femeie. Ambii au fost transportați la spitalul din Medgidia, bărbatul cu arsuri de gradele 1 și 2 pe 10 % din suprafața corpului, iar femeia cu arsuri de gradul 1.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement