Connect with us

Actual

O baracă a luat foc în Medgidia. Patru persoane au ajuns în stare gravă la spital

Published

on

În cursul nopții trecute, la ora 2.45, în Medgidia a avut loc un tragic incendiu. O baracă din zona Școlii nr. 2 a luat foc.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, în urtma acestuio incendiu, 4 persdoane au fost transportate în stare gravă la spital.

Este vorba despre un bărbat, care are arsuri de gradele 2 și 3 pe 85 % din suprafața corporală. În primele momente, acesta a fost transportat inițial la spitalul din Medgidia, apoi a fost preluat intubat de echipajul Saj C2 și transportat la spitalul județean Constanța.

Rănit grav a fost și un copil în vârstă de 10 ani, Acesta are arsuri de gradele 2 și 3 pe aproximativ 40% din suprafața corpului. Și el a fost inițial transportat la spitalul din Medgidia, apoi a fost preluat intubat de către Saj C2  și transportat la spiotalul județean.

În urma acestui grav incendiu, au mai fost răniți un bărbat și o femeie. Ambii au fost transportați la spitalul din Medgidia, bărbatul cu arsuri de gradele 1 și 2 pe 10 % din suprafața corpului, iar femeia cu arsuri de gradul 1.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments