Connect with us

Actual

Tragic accident în Cobadin. Două tinere au murit, iar alte trei persoane au ajuns în stare gravă la spital

Published

on

Un tragic accident rutier s-a produs în cursul nopții trecute în localitatea Cobadin, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața, iart alte trei au ajuns în stare gravă la spitalul județean Constanța.

Accident a avut loc la ora  1.38, în apropiere de zona PECO.

La fața locului au fost direcționate următoarele resurse: două echipaje Smurd B și Smurd C,o autospecială de stingere a incendiilor cu apă și spumă, 2 echipaje Saj B2 și 2 echipaje Saj C2.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, au fost găsite 5 victime: Este vorba despre două tinere decedate, un bărbat conștient politraumatizat, care a fost transportat la spitalul județean. De asemenea mai sunt două victime, bărbați, cu politraumă gravă, inconștienți, intubați, transportați de asemenea la spitalul județean.

Advertisement

Update:

Astăzi, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani.

Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Advertisement

Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement