Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Ce infracțiuni la regimul rutier au constatat polițiștii din județul Constanța

Published

on

beat la volan

În zilele de 15 și 16 ianuarie, polițiștii din județul Constanța au constatat 10 infracțiuni la regimul rutier și au întocmit dosare de cercetare penală.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 21.10, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șoseaua Mangaliei din comuna Limanu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot la data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 1.40, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Canalului din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis și amfetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 16.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat o femeie, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, la kilometrul 39, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cumpenei din municipiul Constanța, îm timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 12.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Industriei din municipiul Medgidia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 3.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Agigea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 3.20, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în comuna Tuzla, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 1.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat o femeie, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A, în localitatea Crucea, având expirate plăcuțele cu numere provizorii.

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions