Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni. Doi bărbați au ajuns în spatele gratiilor

Published

on

Doi bărbați din județul Constanța au ajuns în spatele gratiilor de la Penitenciarul Poarta Albă.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 16 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au identificat un bărbat, de 46 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 4 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 15 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 36 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 10 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.

Advertisement
palaz

Precizăm că, potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, astăzi, 17 ianuarie, la Poarta Albă se află 1.006 persoane private de libertate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions